Ga terug

Binnenruimte is een groepspraktijk van verschillende psychologen en therapeuten die op de grote vraag naar kwaliteitsvolle hulpverlening een antwoord wil bieden.

Groepspraktijk Binnenruimte, therapie en ontwikkeling

Visie

Binnenruimte

Binnenruimte wil naast therapie en begeleiding, ook info-momenten en korte trainingen aanbieden. We gaan er vanuit dat mensen op diverse manieren geïnspireerd en geprikkeld kunnen worden om in een therapeutisch proces te gaan.

We hopen op deze manier met Binnenruimte een praktijk te zijn die plaats geeft aan iedereen die in zijn leven vastloopt. Samenwerking met andere professionele zorgverleners en diensten zoals huisartsen, ziekenhuizen, voedingsdeskundigen, sportartsen, andere therapeuten, psychologen en psychiaters vinden wij heel belangrijk. In overleg met de cliënt zoeken we de optimale hulp op het juiste moment op de juiste plaats. De client blijft steeds aan het roer van zijn eigen traject.

Naast ons therapeutische aanbod zijn we ook inzetbaar voor projecten binnen diensten. Dat kan gaan over focusingtrainingen op scholen, teams en Koppeltrainingen. Ook infomomenten voor “jonge” moeders en vaders vinden we heel belangrijk.

Alle medewerkers blijven hun expertise en vaardigheden ontwikkelen door het volgen van opleidingen, lezingen supervisie en intervisie. Kwaliteit wordt ook vooruit gedragen door de nauwe samenwerking tussen de teamleden. Door de kleinschaligheid is er ook ruimte voor overleg, ondersteuning en het blijven voeden van elkaars gedrevenheid en interesse.

Meer informatie over het team